Yhteystiedot

Viretorin tilat sijaitsevat Savonia-ammattikorkeakoulun Microkadun kampuksella Novapoliksessa C-osassa, 4. kerroksessa, osoitteessa Microkatu 1, 70201 KUOPIO. A-aulasta voit kysyä neuvoja tilojen löytämiseen!

Viretorilla on yksi asiakasohjaukseen tarkoitettu tila sekä erillinen testaustila kestävyyskunnon ja kehonkoostumuksen mittaamista varten. Lisäksi Viretorilla on käytössä Opistotien kuntosali ja liikuntasali ennakkovarauksesta. Tulemme myös mielellämme asiakkaan kotiin tai muihin mahdollisiin asiakkaan tiloihin.

Voit myös tutustua meihin ja seurata toimintaamme facebookissa VireTori Savonia-amk ja instagramissa viretorisavonia

Ajanvaraus

VireTorin toimintakausi on syyslukukaudella vk 46-50 ja keväällä vk 3-22.

Ajanvaraus puhelimitse:

Maanantaista perjantaihin klo 9-14 välillä puhelinnumerosta: 044 785 6418. Soitamme sinulle takaisin, jos emme pääse puhelimeen soittaessasi!

Tai etusivulta löytyvästä nettiajanvarauksesta

Halutessasi voit laittaa myös viestiä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jos et löydä nettiajanvarauksesta vapaita aikoja, niin soita rohkeasti tai lähetä sähköpostia vapaista ajoista. Huomioitahan, että opiskelijoiden harjoittelujakson aloitus- ja lopetusviikot vaikuttavat vapaiden aikojen saatavuuteen.

 

VireTorin koordinaattorin yhteystiedot:

Salla Lommi
Suunnittelija, Viretori
Sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurialan koulutusvastuualue
Puh. 044 785 6043
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.